2 FÖR 1

Ta med en vän på Getting Clear - Being You i höst!

Getting Clear .jpg
 

Om kursen:  

Är du mitt i karriären och vill ge dig själv tid att varva ner och hitta fokus? Vill du bli bättre på att sätta mål som kommer inifrån dig själv och mindre utifrån andras förväntningar? Kom på denna kvällskurs där vi genom skrivövningar och mindfulnessövningar utforskar hur vi kan nå våra mål på ett hållbart och roligt sätt och hitta ny kraft och energi. Kursen pågår under tre kvällar hösten 2018, med enkla hemuppgifter mellan gångerna. 

Ge dig själv en bra start på hösten! 


Ur innehållet

  • Grunderna i mindfulness. Vad är mindfulness? Mindfulness som metod och förhållningssätt. Mindfulness nio attityder.

  • Sätt mål som kommer inifrån dig själv. Lär dig hur du lättare kan nå de mål och drömmar som är viktiga för dig.

  • Få tillgång till din energi och kraft. Vad ger och tar energi i ditt liv? Hur kan du fylla på med det du mår bra av?

  • Stresshantering och mindfulness. Vad händer i kroppen och hjärnan vid stress? Hur kan vi förhålla oss till stressen i våra liv?

  • Reflektion och skrivövningar. Hur ofta stannar du upp och reflekterar kring ditt liv och vad du behöver för att må bra?

Kursmaterial, te, frukt och nötter ingår i kursavgiften. 


Datum och plats:

Datum: 13/9, 20/9, 27/9 kl.18:30 -21:00 

Plats: MetaNoova, Götgatan 11, Stockholm

Ordinarie pris: 1995 ink moms per person. Ditt pris: 2 för 1. Erbjudandet gäller de sex första som anmäler sig till kursen. 


Instruktör: Anna Vogel

anna.jpeg

Jag är mindfulnessintruktör, coach, sångerska och kulturproducent. På mina kurser och i min coaching hjälper jag dig att nå drömmar och mål på ett hållbart och lustfyllt sätt, och att plocka fram ännu mer av det som är du. 

I en värld som snurrar allt snabbare behöver vi strategier för att hämta kraft och hålla länge. Min upplevelse är att vi mår som bäst när vi får jobba utifrån våra styrkor och talanger, ägna oss åt det som känns meningsfullt och att vi återhämtar oss mellan varven. Jag är också övertygad om att fokus, närvaro, självkännedom och självmedkänsla är egenskaper vi behöver mer av. Därför utgår mina kurser alltid från mindfulness, även om de har olika upplägg. 

Jag har coachat ungdomar i kreativitet, undervisat i dans, turnerat som dansare i Asien, drivit produktionsbolag för att förbättra världen och skrivit låtar om allt från olycklig kärlek till utmattning. Det som driver mig framåt är en genuin nyfikenhet på människor och den inneboende kapaciteten, kreativiteten och kraften som finns inom oss alla. Mojon helt enkelt. 


Gör såhär: 

1. Betala i webshoppen (quantity 1). Ni betalar då EN kursavgift. 

2. Fyll i dina och din väns kontaktuppgifter vid betalning.

Betalning = jippie, ni är anmälda och har plats på kursen! 

Har du frågor kring anmälan och betalning, maila anna@mindfulmojo.se