banner .jpg
 
 

Vi spenderar mycket tid på jobbet. Oftast åtta timmar per dag och i bland mer.

Vore det inte fantastiskt om den tiden vi spenderar på jobbet kunde byggas från äkta engagemang och en vilja att vara med och bidra? Att vi lärde oss att vårda människorna i företaget på ett sätt som gör att produktiviteten och resultaten kom på köpet?Jag är övertygad om att det är möjligt med engagerade, trygga och fokuserade medarbetare.

Jag håller workshops, utbildningar och föreläsningar inom mindfulness, fokus, stresshantering och hållbarhet på arbetsplatsen. Jag coachar individerna på arbetsplatsen kring motivation, drivkrafter, värderingar och i att nå uppsatta mål.

Kärnan i mitt arbete är motivationen och glädjen. För det är den vi tappar när vi är stressade, utmattade och inte hinner med. Sen kommer oförmågan att prioritera och tröttheten som ett brev på posten. Så vill vi ju inte ha det på våra arbetsplatser. Vi vill ha hållbara medarbetare som drivs av både lust och ork.

 
Låt oss vända trenden med psykisk ohälsa på arbetsplatserna. Så att vi istället kan fokusera på arbetsglädje, arbetskultur, teamwork och leverans. Med människorna i centrum blir resultaten bättre för alla.
 

Kontakta mig om du vill mötas, ta en kaffe och höra hur jag jobbar. I mitt nätverk har jag ett team av changemakers med olika värdefulla kompetenser inom mindfulness, organisation, ledarskap och coaching.

 
 

Kopia av Your Story – Namnlös design (1).jpg
Kopia+av+Your+Story+%E2%80%93+Namnlo%CC%88s+design+%282%29.jpg
Kopia+av+Your+Story+%E2%80%93+Namnlo%CC%88s+design.jpg
Kopia av Your Story – Namnlös design (3).jpg

Kopia av Kopia av Greyscale Photo Depression Medical Presentation (1).jpg

FÖRELÄSNING MINDFULNESS

Du får verktyg kring hur du kan jobba för att få bättre fokus, prestera bättre och stressa mindre. Att träna mindfulness på arbetsplatsen ger resultat som ökad produktivitet, mer lugn och mer arbetsglädje!