A+day+for+you.jpg

RESET- A DAY FOR YOUR MOJO

En heldagsworkshop för dig, din kropp och din hjärna. Även om vi är mitt i stan så hittar vi lugnet på Yin och Yang Yogastudio. Här får du ladda batterierna och fylla på med ny energi innan jul. Mjuka rörelser, meditation, korta föreläsningar och övningar kring mindfulness och självmedkänsla står på menyn.

Datum: 31 mars 2019

9:00 - 16:30

Heart business.jpg

WORK-MOJO!
CARRER & BUSINESS WITH HEART

7 FEBRUARI 2019

Är du en egenföretagare eller entreprenör som behöver nya idéer och verktyg för att komma framåt? Är du på väg att byta riktning i karriären och vill få ny inspiration? Det här är en heldagsworkshop för dig som vill ha ett arbetsliv som ligger i linje med dina styrkor, värderingar och drömmar. En karriär med hjärta helt enkelt.

Datum: 7 Februari 2019

9:00 - 17:00

Getting Clear Instagram_utan text.jpg

GETTING CLEAR. BEING YOU. BRING OUT YOUR MOJO WITH MINDFULNESS

VÅRDATUM KOMMER SNART

Hitta din kraft och nå dina drömmar med denna utvecklande kvällskurs. Vi går igenom grunderna i mindfulness och jobbar med mål som kommer inifrån dig själv och inte så mycket från andras förväntningar. Du får lära dig en del om stress, vikten av återhämtning och att hitta det som du gillar att göra - det som ger dig energi. Dags att ta fram din unika mojo!

Datum: TBA

18:30 - 21:00


All my courses have their foundation in mindfulness. You’ll get to look within to find peace, potential and that extra spark. We spend most of our days on autopilot, caught up in the busyness of life. Let’s change that autopilot for a better model. One that is tuned in to your needs - to your mojo.
— Anna Vogel, founder Mindful Mojo