RESET! 2 DECEMBER.png
 

En heldagsworkshop för dig, din kropp och din hjärna. Även om vi är mitt i stan så hittar vi lugnet på Yin och Yang Yogastudio. Här får du ladda batterierna och fylla på med ny energi innan jul. Mjuka rörelser, meditation, korta föreläsningar och övningar kring mindfulness och självmedkänsla står på menyn.

Tänk dig en dag då du får ägna dig åt dig själv, din återhämtning och din energipåfyllnad. Ingen mobil som piper och pockar på uppmärksamheten och inga måltider att laga. Kalla det en dagsretreat eller ett mentalt spa - vad du än väljer att kalla det står du och ditt välmående i fokus.

Många människor är stressade i dag och i flera fall är det brist på återhämtning som är problemet. På samma sätt som vi behöver ladda våra mobiler och datorer, så behöver vi "ladda" oss själva med ny kraft med jämna mellanrum. Här får du göra just det.

Häng med på en härlig mojodag med plats för dig!

Kursinnehåll:

  • Mjuk rörelse och stretch till avslappnande elektronisk musik.

  • Inspirerande samtal kring mindfulness, hälsa och självmedkänsla.

  • Guidade meditationer och visualiseringsövningar.

  • En god, hälsosam lunch.

  • Te, kaffe, snacks frukt och choklad.


Reset m blåbär.jpg
yogashala-lang.jpg

Datum

31 mars 2019

Plats

Yin & Yang Yogastudio 

St Eriksgatan 104 

Pris

1100 SEK (ink moms) 

This course is usually held in Swedish. Contact me if you´re English speaking, and I´ll work out a solution for you. 

* Minimum antal deltagare på denna kurs är 5 deltagare. Vid för få deltagare ställer vi in eller skjuter fram kursen till ett nytt datum. Du som redan betalat får då byta till det nya datumet eller så får du tillbaks hela kursavgiften.


Kursledare: Anna Vogel

Anna Vogel  2.jpeg

Jag är mindfulnessintruktör, coach och sångerska. På mina kurser och i min coaching hjälper jag dig att nå drömmar och mål på ett hållbart och lustfyllt sätt och att plocka fram ännu mer av det som är du. I en värld som snurrar allt snabbare behöver vi strategier för att hämta kraft och hålla länge. Min upplevelse är att vi mår som bäst när vi jobbar utifrån våra styrkor och talanger, ägnar oss åt det som känns meningsfullt och att vi återhämtar oss mellan varven..