Heart led career.jpg

WORK-MOJO!

CAREER & BUSINESS WITH HEART

4 October 2018

 

   

Är du en egenföretagare eller entreprenör som behöver nya idéer och verktyg för att komma framåt? Är du på väg att byta bana i karriären och vill få ny inspiration? Det här är en heldagsworkshop för dig som vill ha ett arbetsliv som ligger i linje med dina styrkor, värderingar och dina drömmar. En karriär med hjärta!

Vi spenderar många timmar om dagen på våra arbetsplatser och i våra företag. Det kan göra stor skillnad i våra liv när vi börjar förstå varför vi gör vad vi gör hela dagarna. Med en ökad medvetenhet kring vad som motiverar oss och vilka som är våra drivkrafter kan vi fatta bättre beslut och uppleva mindre stress och press. Kanske sitter du fast i administrativa rutinuppgifter och har tappat den större visionen? Genom olika övningar kommer vi tillbaks till det som är kärnan och det som motiverar och engagerar oss på jobbet eller i våra företag.

Hur ser din drömarbetsplats ut? Hur är du när du är den bästa ledaren för dig själv och andra? Vilket av alla val ska du satsa på? Vad vill du bidra med till dig själv och andra? Vad behöver du för att fortsätta växa yrkesmässigt? Vad är din drömkarriär när hjärtat får vara med?

Välkommen på en spännande heldag på temat Karriär med hjärta.


Innehåll:

  • Motivation. Vad motiverar dig på jobbet och hur kan du göra mer av det du gillar?

  • Värderingar. Vilka är dina grundvärderingar och hur kommer de till sin rätt på jobbet?

  • Styrkor. Vilka är dina styrkor och superkrafter? Identifiera vilka dina unika styrkor är och hur du kan använda dem.

  • Mod. Rädsla och negativa tankar kan komma som ett brev på posten när vi vill förändra oss och våga mer. Vi behöver dock inte låta dem styra oss. Lär dig hur du kan komma framåt trots negativa tankar och rädslor.

  • Fokus. Få verktyg för att hitta fokus och hantera distraktioner.

  • Meningsfullhet och glädje. Undersök hur ett meningsfullt jobbliv skulle se ut för dig och hur du ska nå dit. Vad ger dig glädje på jobbet?

  • Nästa steg. Vilka är dina nästa steg för att komma framåt? Vare sig du står inför ett karriärskifte eller vill komma framåt i ditt eget företag så behöver du ta de första stegen i rätt riktning.


Datum

Torsdag 4 October 9:00 -17:00  

Plats

Stockholm, TBA

Pris

1995 kr ink moms.

Lunch, te och snacks ingår i kursavgiften.


Kurs ledare: Anna Vogel

anna+.jpeg

Jag är mindfulnessinstruktör, coach och sångerska. På mina kurser och i min coaching hjälper jag dig att nå drömmar och mål på ett hållbart och lustfyllt sätt och att plocka fram ännu mer av det som är du. I en värld som snurrar allt snabbare behöver vi strategier för att hämta kraft och hålla länge. Min upplevelse är att vi mår som bäst när vi jobbar utifrån våra styrkor och talanger, ägnar oss åt det som känns meningsfullt och att vi även återhämtar oss mellan varven.